Storm van Martin Lodewijk

In Eppo 12 staat de slotaflevering van Storm – Het koraal van Kesmee. Storm, Roodhaar en prinses Kesmee keren terug van een tocht door een levensgevaarlijke tuin en een duel tussen Storm en Marduk, waarbij de laatste in een bodemloze put is gevallen. Bij hun terugkeer lijkt het erop dat Nomad overleden is. Hoe het afloopt lees je in Eppo 12, onze dino-special.

Natuurlijk gaan tekenaars Romano Molenaar en Jorg de Vos snel weer aan de slag met een nieuw verhaal van Storm, geschreven door de bedenker van de serie. Je leest het goed: Martin Lodewijk keert terug als scenarist van Storm – De poort naar Ellders.

Maar voor het zover is verschijnt er eerst weer een verhaal van Roodhaar in Eppo.

storm

1 Comment

  1. Verwacht als nr.30 was de titel “De poort naar Elders” maar is niet verschenen? wel een nr. 30 met de titel “de beul van Torkien” ! komt de Sorm met de titel “de poort naar Elders” nog, of is dat helemaal van de baan?

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© 2018 Storm

Don Lawrence Collection