Storm De beul van Torkien

Het dertigste deel uit de spannende fantasyreeks nu verkrijgbaar!!

De wreedste beulen van Pandarve treffen elkaar voor een bloederige Battle in de vestingstad Torkien. Het toeval wil dat Storm, Roodhaar en Nomad buiten de stad vertoeven met het circus waar zij tijdelijk werk hebben gevonden. De executies in de stad trekken veel publiek en het circus besluit om verder te trekken, maar dan ontdekt Storm dat hun vrienden Kesmee en Rhem op de lijst staan om geëxecuteerd te worden en wordt er in allerijl een ontsnappingsplan in elkaar gezet.

Tekst door Rob van Bavel en tekeningen door Romano Molenaar

Bekijk hier de preview.

1 Comment

  1. Na jaren weer een Storm opgepakt. Onderhoudend en mooi geillustreerd album. Ik heb een hekel aan Harry Potter dus een strip waarin er op de 2e pagina al met hem wordt afgerekend heeft bij mij een streepje voor. 😛

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© 2018 Storm

Don Lawrence Collection