Trailer Storm De beul van Torkien

Speciaal voor het nieuwste Storm album De beul van Torkien is er een trailer gemaakt. Geniet ervan!

Storm De beul van Torkien

Het dertigste deel uit de spannende fantasyreeks nu verkrijgbaar!!

De wreedste beulen van Pandarve treffen elkaar voor een bloederige Battle in de vestingstad Torkien. Het toeval wil dat Storm, Roodhaar en Nomad buiten de stad vertoeven met het circus waar zij tijdelijk werk hebben gevonden. De executies in de stad trekken veel publiek en het circus besluit om verder te trekken, maar dan ontdekt Storm dat hun vrienden Kesmee en Rhem op de lijst staan om geëxecuteerd te worden en wordt er in allerijl een ontsnappingsplan in elkaar gezet.

Tekst door Rob van Bavel en tekeningen door Romano Molenaar

Bekijk hier de preview.

Storm van Martin Lodewijk

In Eppo 12 staat de slotaflevering van Storm – Het koraal van Kesmee. Storm, Roodhaar en prinses Kesmee keren terug van een tocht door een levensgevaarlijke tuin en een duel tussen Storm en Marduk, waarbij de laatste in een bodemloze put is gevallen. Bij hun terugkeer lijkt het erop dat Nomad overleden is. Hoe het afloopt lees je in Eppo 12, onze dino-special.

Natuurlijk gaan tekenaars Romano Molenaar en Jorg de Vos snel weer aan de slag met een nieuw verhaal van Storm, geschreven door de bedenker van de serie. Je leest het goed: Martin Lodewijk keert terug als scenarist van Storm – De poort naar Ellders.

Maar voor het zover is verschijnt er eerst weer een verhaal van Roodhaar in Eppo.

storm

Vernieuwde website

Momenteel zijn we bezig met het vernieuwen van de Storm website.

Er worden nieuwe teksten geschreven voor de leden van het Storm team en de laatst verschenen verhalen zoals de spin-off Roodhaar.

Binnenkort dus een geheel vernieuwde STORM.NL!!!

© 2018 Storm

Don Lawrence Collection